fbpx
Suolentis yleisölle

Mitä tapahtuu Suolentiksessä 2022?

Suolentiksen MM-kisat 2022 ovat jo kulman takana! Kisa, jossa aikuiset saa pitää luvan kanssa hauskaa mahtavan ja yhteisöllisen Suolentisporukan kanssa! Taustalla on häärätty pitkään, ja tässä vaiheessa lienee hyvä tsekata, mitä kaikkea tähän mennessä on saatu aikaan!

Perusideahan ei muutu mihinkään vaan edelleen pelataan lentopalloa suossa, joka on ihan älyttömän hauskaa, mutta märkä ja upottava suo ottaa joskus myös voimille. Siksi on hyvä olla muutakin ohjelmaa ja taukoja, että jaksaa pelata useita pelejä päivän aikana.

Suolentiksen avaa kesän kovimpia hittejä tehtaileva Poju!

Tapahtuma alkaa jo perinteeksi muodostuneilla avajaisilla Suoareenalla. Avajaiset ovat perjantaina 29.7. klo 13.00 ja tapahtuman avaa Hausmyllystä ja Poika Saunoo biisistään tuttu Poju! Eli takuuvarman letkeät avajaiset tiedossa myös tänä vuonna. Ja tottahan toki Pojun ja pelaajat lämmittelee jollain megahitillä huisi bailusammakkomme Swamppis!

Perjantaina pelataan täysi päivä, pelit alkavat heti lämmittelyn ja avajaisten jälkeen ja päättyvät joukkueen otteluohjelmasta riippuen alkuillan ja illan aikana. Perjantain pelit näyttää suuntaa mistä sijoista lauantaina joukkue pelaa. Jokaiselle joukkueelle on lauantaina tarjolla yhtä monta ottelua perjantain pelimenestyksestä huolimatta!

Suoareenalla on iso anniskelualue, baari, kahvio ja aivan erinomaista ruokaa!

Pelien jälkeen bussit kuljettavat pelaajat ja yleisön takaisin Haukivuoren keskustaan, josta peseytymisen kautta onkin hyvä jatkaa iltabileisiin!

Perjantain iltabileissä nähdään Pasi & Anssi sekä täysin uusi festaripaikka

Perjantaina ilta jatkuu bileillä, jotka järjestetään ensimmäisen kerran vastavalmistuneella upealla Haukivuoren Wanhan Sahan Kulttuuriklubilla aivan Haukivuoren sataman vieressä. Ovet aukeaa klo 21.00 ja ilta jatkuu aina klo 02.00 saakka. Koko illan musiikista vastaa bilebändi Octoband. Iltabileissä on tarjolla Suoareenalta tuttua erinomaisen hyvää festariruokaa ala Make Kokkaa!

Klo 23.00 stagelle nousee humoristisesta suomiräpistä tunnettu duo Pasi ja Anssi. Tulossa siis ihan mieletön aikuisten (k-18) bailuilta!

Lauantaina ratkotaan maailmanmestaruudet ja nautitaan yhdessä

Lauantaina 30.7. selviää uudet maailmanmestarit, mutta sitä ennen on tiedossa paljon tiukkoja matseja ja märkää suota. Perinteisesti Suoareenan Sauna lämpiää ja aurinko on tilattu tällekin vuodelle.

Kesken pelien on kuitenkin hyvä vähän huilata ja puolen päivän maissa on tunnin pelitauko. Jotta ei meno ihan tylsäksi käy, niin tauolle suokansaa saapuu viihdyttämään Stand up-koomikko Arimo Mustonen. Tiedossa siis hillitöntä naurua ja huumoria. Samalla on hyvä nauttia terassin huokeista jääkylmistä ja kuumista antimista.

Sivuseikka-joukkueen Mummokin tietää, että Suobaarista saa parhaan palvelun

After party Suoareenalla lauantaina

Eikä siinä vielä kaikki! Bileet suolla jatkuvat pelien jälkeenkin. Jäädään ensin sankoin joukoin kannustamaan finaalipelejä ja tämän jälkeen on mitalistien ”kukitustilaisuus”. Suoareenalla vietetään finaalien ajan ja n. tunnin finaalien jälkeen after party, jonne HitMix-radion Poppikone-ohjelmasta tuttu DJ Ice K tulee vetämään mielettömät terassibileet aivan uniikissa ympäristössä. Suobaarissa on happy hour koko after partyjen ajan!

Ja luonnollisesti bussi kuskaa tapahtuman loputtua kaikki onnellisesti takaisin Haukivuoren kylälle, siinä jää hyvin aikaa käydä pesulla, jonka jälkeen voi ottaa vaikka nokoset. Sitten onkin hyvä jatkaa illan palkintojen jakoon ja iltabileisiin!

Lauantain iltabileitä juhlitaan aamuun asti!

Lauantain iltabileet aloitetaan palkintojenjakotilaisuudella. Mitalit kaulaan mestareille ja kannu ilmaan!! Heti palkintojenjaon jälkeen tutut soundit valtaavat lavan, kun useilta vuosilta tuttu Unholan Pojat kajauttaa nupit kaakkoon. Bilebändi pitää huolen, että hiki virtaa koko illan ja porukka tanssii aamuun asti.

Basic Element iltabileiden pääesiintyjänä länsinaapurista!

Klo 24.00 on the Showtime, kun tajunnan räjäyttää Ruotsin ysäri-ihme Basic Element. Takuuvarmaa ysäriä, bassonjytkettä ja villiä bailausta. Tällä jaksaa taas seuraavaan vuoteen!!

Basic Element 2022: Suolentiksen iltabileissä!

xoxo Tiina Suolentiksestä

Seuraathan meitä somessa?

Liity Suolentiksen sisäpiiriin ja saat uskomattoman hyvän uutiskirjeen!

Saat uusimmat uutiset, tiedot maailman hauskimmista kisoista ja unohtumattomista iltabileistä suoraan sähköpostiisi!

Tilaamalla uutiskirjeemme, hyväksyt tietosuojaselosteemme ehdot.

Kirjeen peruuttaminen onnistuu myös helposti jos et haluakaan vastaanottaa meiltä viestejä.