fbpx

Tietosuojaseloste

1. Rekisterinpitäjä

Nimi: Haukivuorelaiset Ry

Y-tunnus: 12108158-3

Osoite: Keskustie 74

Postinumero: 51600

Postitoimipaikka: Haukivuori

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö

Nimi: Haukivuorelaiset Ry pj.

Osoite: Keskustie 74

Postinumero: 51600

Postitoimipaikka: Haukivuori

Puhelinnumero: +358 45 843 05 58

Sähköposti: suolentis@gmail.com

3. Rekisterin käyttötarkoitus

Kerättäviä henkilötietoja käytetään Suolentopallon MM-kilpailujen osallistumisten keräämiseen, asiakassuhteen hoitamiseen, Suolentiksen markkinointitarkoituksiin sekä Suolentiksen tapahtuman laadun mittaamiseen.

4. Tietojen keräämisen ja käsittelyn peruste

Käsittelyn perusteita ovat sopimuksen täytäntöönpaneminen ja oikeudellisten velvoitteiden täyttäminen, rekisterinpitäjän oikeutettu etu (palveluiden tarjoaminen ja liiketoiminnan harjoittaminen), sekä asiakkaiden antama nimenomainen suostumus tietojen käyttöön.

5. Rekisterin tietosisältö

Ilmoittautumisrekisteriin tallennetaan joukkueen yhteyshenkilön nimi, sähköpostiosoite, puhelimen numero, joukkueen paikkakunta.

Uutiskirjeen tilaajista tallennetaan ainoastaan sähköpostiosoite ja tätä listaa käytetään ainoastaan tiedottamaan Suolentikseen liittyvistä asioista.

6. Tietojen säilytysaika

Henkilötiedot säilytetään niin kauan kuin niitä tarvitaan kohdassa 3 mainittujen käyttötarkoitusten toteuttamiseksi. Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettuja velvollisuuksia (esimerkiksi kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa) koskevien vastuiden hoitamiseksi.

7. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin kerätään tietoja ensisijaisesti henkilöltä itseltään.

8. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Mitään asiakkaiden tietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille.

Alihankkijat ja palvelimet, joilla tietoja käsitellään, saattavat sijaita EU/ETA-alueen ulkopuolella. Joka tapauksessa tietoja käsitellään aina GDPR:n mukaisesti. Rekisterinpitäjä ei muutoin muutoin luovuta henkilötietoja EU/ETA-alueen ulkopuolelle.

9. Rekisterin suojaus

Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tietojesi käsittely, siirto ja tallennus toteutetaan riittävin suojamekanismein. Tiedot siirretään SSL-suojatun yhteyden ylitse. Digitaalisessa muodossa olevat tiedot on suojattu palomuurilla, käyttäjätunnuksin ja salasanoin. Tietojen käyttöoikeus on vain niillä rekisterinpitäjän palveluksessa olevilla henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtävissään.

10. Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilötietorekisteriin on talletettu. Kirjallinen tarkastuspyyntö tulee lähettää allekirjoitettuna rekisteriasioista vastaavalle henkilölle. Tarkastusoikeus on maksuton enintään kerran vuodessa toteutettuna.

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia virheellisten tai vanhentuneiden tietojen oikaisua tai poistamista tai tietojen siirtoa järjestelmästä toiseen. Hänellä on myös oikeus rajoittaa tai vastustaa tietojensa käsittelyä EU:n tietosuoja-asetuksen artiklojen 18 ja 21 mukaisesti.

Rekisteröidyllä on oikeus peruuttaa aiemmin antamansa suostumus tietojen käsittelylle tai tehdä henkilötietojensa käsittelyyn liittyvistä seikoista valitus valvontaviranomaiselle.

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojensa käyttö suoramarkkinointitarkoituksiin.

Päivitetty 6.6.2022

Liity Suolentiksen sisäpiiriin ja saat uskomattoman hyvän uutiskirjeen!

Saat uusimmat uutiset, tiedot maailman hauskimmista kisoista ja unohtumattomista iltabileistä suoraan sähköpostiisi!

Tilaamalla uutiskirjeemme, hyväksyt tietosuojaselosteemme ehdot.

Kirjeen peruuttaminen onnistuu myös helposti jos et haluakaan vastaanottaa meiltä viestejä.