fbpx

Suolentis yhteystiedot:

Puh. 045 843 0558 / Tiina
E-mail: suolentis (at) gmail.com

Tapahtuma-alue: 

Suoareena sijaitsee turvesuolla. Alue on avointa, kuivaa ja aurinkoisella kelillä melkoisen lämmintä. Pelit pelataan turvesuolle rakennetuilla kentillä, jotka on kasteltu ennen tapahtumaa.

Info: 

Alueella on infopiste, josta voit kysellä pelituloksia, ostaa Suolentis-teemaisia tuotteita, tarkistaa bussiaikataulut tai tulla vain juttelemaan mukavia. Erityisesti kaikenlainen kehittävä palaute on tervetullutta!

Ota mukaan Suoareenalle vähintään: 

  • suoalueelle sopivat vaatteet ja kengät 
  • aurinkorasvaa 
  • vesipullo 
  • henkilöllisyystodistus 
 

Peliasut: 

Suolentiksen MM-kisat eivät olisi mitään ilman toinen toistaan mielettömimpiä kisa-asuja! Päästä siis luovuus valloilleen, mutta lukaise säännöt sitä ennen. Peliasut voivat olla hulluja, mua hyvällä maulla. Voit pelata kenkien kanssa tai ilman, mutta huomioi turvesuon tikut, kepit ja muut jaloille vaaralliset asiat. 

Peseytyminen: 

Alueella on miehille ja naisille omat teltat vaatteiden vaihdolle sekä näkösuojatut suihkut. Suihkusta tulee vain kylmää vettä. 

Sauna

Alueella on Suosauna, johon mahtuu kerralla 20 henkilöä. Suosauna toimii sekasaunana koko tapahtuman ajan. 

Vessat: 

Alueella on useita bajamajoja sekä käsienpesupiste. 

Alkoholi ja anniskelu: 

Suoareenalla on erillinen anniskelualue ja baari. Anniskelualueen ulkopuolelle Suoareenalle voi tuoda omia juomia. Suobaari palvelee koko tapahtuman ajan. 

Ruokailu

Suoareenalla on erilaisia ja erinomaisia festariruokia myynnissä. 

Tupakointi:

Suoareenalla on tupakointialue. Tupakointi muualla tapahtuma-alueella on ehdottoman kielletty turvesuon syttymisen takia! Jos tupakoi muualla kuin tupakointialueella, hylätään joukkue automaattisesti. 

Maksutavat ja pankkiautomaatti: 

Suobaarissa ja sapuskapaikoissa käy käteinen ja yleisimmät kortit. Lähin automaatti sijaitsee Haukivuoren kylällä noin 16 km päässä. 

Ympäristö: 

Välitämme ympäristöstämme ja toivomme, että viet roskasi sekä tyhjät juomatölkit ja -pullot alueella oleviin kerätyspisteisiin. Pidetään alue yhdessä siistinä. 

Ensiapu: 

Alueella on ensiaputeltta, jossa pystytään hoitamaan pieniä haavoja ja muita pieniä vahinkoja. 

Esteettömyys: 

Alueella ei voida taata esteetöntä kulkua joka paikkaan. Katsomoalueille pääsy onnistuu myös pyörätuolilla. 

Ikäraja: 

Anniskelu- ja tupakointialueet ovat K-18. Varauduthan esittämään henkilöllisyystodistuksesi. Tapahtuma on kaikille avoin, mutta on teemaltaan aikuisten viihdetapahtuma. 

Löytötavarat: 

Kadonneita tavaroita voi kysellä järjestäjältä. 

Parkkialue: 

Suoareenan läheisyyteen pääsee henkilöautolla ja alueelta löytyy paljon parkkipaikkoja ja liikenteenohjaus. Parkki on maksuton. 

Eläimet: 

Emme suosittele lemmikkien tuomista alueelle mm. melun takia. 

Tulenteko: 

Tulenteko on kaikkialla Suoareenalla ja lähiympäristössä kielletty turvesuon herkän syttymisen vuoksi. Tupakointi sallittu vain tupakointialueella. 

Vakuutukset: 

Kilpailijoita ei ole vakuutettu kilpailun aikana järjestäjän toimesta. Jokainen kilpailija kilpailee omalla vastuullaan. Järjestäjillä on ainoastaan vastuuvakuutus järjestäjistä johtuviin tapaturmiin.

Jos tapahtuma peruuntuu

Siinä tapauksessa, että tapahtumaa ei voida järjestää tai sitä lykätään sellaisten syiden vuoksi jotka eivät ole tapahtuman järjestäjän kontrollissa (Force Majeure) tai sellaisten tapahtumien vuoksi, jotka eivät johdu tapahtuman järjestäjien virheellisestä tarkoituksesta tai törkeästä huolimattomuudesta, tapahtumajärjestäjää ei voida pitää vastuussa osallistujlle aiheutuneista vahingoista, kustannuksista tai menetyksistä, kuten kuljetuskustannuksista, majoituskustannuksista, taloudellisista tappioista.

Näissä olosuhteissa tapahtuman järjestäjä pidättäää oikeuden  säilyttää koko osallistumismaksun ja käyttää sitä tulevaa tapahtumaa varten.

Joukkueen peruessa omasta syystä osallistumismaksusta palautetaan puolet.  Maksu palautetaan kokonaan vain lääkärintodistuksella.

Osallistumisen voi myös siirtää seuraavalle vuodelle esteen sattuessa.

Historia

• Idean isä:
Risto Tarkiainen, Pieksämäki (2002)

• Ensimmäinen kokeilu, testipeli:
Rajasuolla, Haukivuorella loppukesällä 2003. Pelaamassa olivat paikallisen seuran Kisailijoiden miehet, sekä naispelaajia Pieksämäen Tsempistä.

• Kilpapelit Haukivuoren Rajasuolla:
SM-kisat 2004 ja EM-kisat 2005, järjestelyistä vastasi Pieksämäen Seudun Liikunta ry.
MM-kisat 2006 -> järjestäjänä Haukivuoren Tapahtumayhdistys ry
2017 & 2018 kisojen järjestelyistä vastasi Mikkelin Passarit yhteistyössä Haukivuorelaiset ry:n (ent. tapahtumayhdistys) kanssa.

2019 tapahtuman järjesti Haukivuorelaiset Ry Suolentis nousuun! -hankkeen avustuksella. Hanketyöntekijänä eli tapahtumajärjestäjänä toimi Tiina Janhunen.

2020 kisat peruuntuivat koronan vuoksi.

2021 järjestäjänä Haukivuorelaiset Ry.

2022 järjestäjänä Haukivuorelaiset Ry.

Liity Suolentiksen sisäpiiriin ja saat uskomattoman hyvän uutiskirjeen!

Saat uusimmat uutiset, tiedot maailman hauskimmista kisoista ja unohtumattomista iltabileistä suoraan sähköpostiisi!

Tilaamalla uutiskirjeemme, hyväksyt tietosuojaselosteemme ehdot.

Kirjeen peruuttaminen onnistuu myös helposti jos et haluakaan vastaanottaa meiltä viestejä.