sumoweb

Uudistuksia Suoareenalle, suopainia ja muuta hauskaa!

Terveisiä kaikille!

Ensinnäkin on mainittava, että on aivan mahtava homma, että olemme saaneet ensimmäiset uudet yhteistyökumppanit tukemaan tapahtumaa, iso kiitos Suur-Savon Osuuspankille, Vihannesyhtymä 3T:lle, Katajakankaan puutarhalle. Iso kiitos menee tietysti myös Vapolle, joka Suoareenan meille tarjoaa!

Ensimmäisenä tämän vuoden uutena juttuna suolle tuodaan sumopuvuissa käytävä suopaini, joka on avoinna niin pelaajille kuin yleisöllekin! Varmasti hauskaa riittää!

Tavoitteenamme on myös kehittää suoareenaa tapahtuman tukijoiden toimesta ja tästä tiedotamme lisää sitten kun asia etenee. Tarkoituksena on kehittää ravintola-aluetta, kävelyreittejä, katsomoita ja tehdä tapahtumasta entistäkin enemmän pelaaja- ja yleisöystävällisempi. Kenttien kastelu pyritään hoitamaan hyvinkin tasalaatuisesti, jotta jokaisella kentällä on autenttinen Suolentisfiilis!

Suota ja kovaa peliä! Kuva: Mikko Rahikainen

Jos vielä emmit tulisitko suolle tänä vuonna vai et, nyt on hyvä aika liittyä joukkoon iloiseen ja kirjavaan! Tänä vuonna otetaan maksimissaan 80 joukkuetta mukaan, näin varmistetaan mukavat peliaikataulut, vältytään liialta odottelulta ja voidaan rakentaa yhteisöllinen ja rakastettava Suolentiksen MM 2019! Tästä suoraan ilmoittautumaan.

Nauttikaahan oikeasta talvesta nyt kun sen aika on, kesällä nämä kelit ovat kuin muisto vain! Suolla on menneinä vuosina saatu nauttia upeasta ja lämpimästä kesäkelistä ja sitähän me odotamme!

Supersankarit suolla! Kuva: Mikko Rahikainen

Ps. Sponsorien hankinta on edelleen vahvasti läsnä ja tarvitsemme vielä useita yhteistyökumppaneita, vinkkiä tulemaan suolentis(at)gmail.com!

Hauskaa viikonloppua itse kullekin!

Jaa tämä uutinen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp