Kuva: Mikko Rahikainen

Etsitkö kesäksi hauskaa tekemistä?

Tekemistä kesäksi

Tuntuuko siltä, että on vaikea keksiä tekemistä kaveriporukalle, yrityksen kesäpäiville, yhteisöjen virkistysmatkoille? Tuntuuko siltä, että jotain ainutlaatuista ja erikoista olisi mukava kokea?

Suofutis, Suosähly ja muut

Suomessa on lukuisia erikoisempia tapahtumia kuten Extremerun, Suofutis, Suosähly, Eukonkanto, Kännykän heitto jne. Eikö nämä tunnu omalta, tai osa on jo nähty?  Olisiko mukava joskus heittäytyä ja tehdä jotain täysin erikoista ja poikkeavaa?

Ei hätää! Suolentiksen MM-kisoihin mahtuu vielä mukaan! Jos haluat hullutella, pitää hauskaa, pukeutua hassusti (ei välttämätöntä, mutta paras asu palkitaan), pelata MM-mitaleista, tulla kauniiseen kesäiseen Järvi-Suomeen ja tutustua hulvattomaan suoväkeen, kasaa joukkue ja tule mukaan!

Team SVBC Väkisinhiihtäjät! Suolentis 2018
Paras asu -voittajat 2018, Team SVBC Väkisinhiihtäjät

Suolentis Haukivuorella

Suolentiksen MM-kisat järjestetään nyt jo 14 kerran Haukivuoren Rajasuolla Mikkelissä heinäkuussa 26. – 27!

Suolentis on yhteisöllinen ja hillittömän hauska kesätapahtuma, joka ei jätä ketään kylmäksi. Suolentis ei ole fyysisesti niin vaativaa kuin esimerkiksi suofutis ja soveltuu kaikille, jota pipo ei kiristä ja jotka rakastavat hauskanpitoa!

Suopalju Suolentiksessä! Kuva: Mikko Rahikainen
Satunnaisia suosankareita ”suopaljussa”

Aiempaa kokemusta suosta tai  lentopalloilusta ei missään nimessä vaadita ja onpa muuan joukkue voittanutkin MM-mitalin joukkueella, jossa ei ollut yhtään lentopalloa harrastavaa pelaajaa. Perus pallonkäsittelytaidot eivät tietystikään haittaa suoritusta, mutta pompulla, eli ponnistusvoimalla ei kyllä suo-olosuhteissa tee sitten yhtään mitään, ainakaan hyppytarkoituksessa.

Tutustu esim. menneinä vuosina pelanneen Luja Dreamteamin videokoosteeseen 2015-vuoden Suolentiksestä alta:

Tästä ensimmäisellä uutisella kohti 2019 vuoden Suolentiskisoja! Tapahtumaa tullaan uudistamaan 2019-vuoden kisoihin oheistoiminnan, paremman ruoan, kehitetyn Suoareenan yms. toimesta! Pysy kuulolla, pyrimme uutisoimaan säännöllisesti!

Tutustu tapahtumaan etusivulta!

Suoraan ilmoittautumaan?

Missä sitä oikein pelataan?

Jaa tämä uutinen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp