fbpx
Stig Suolentikseen

Stig esiintyy Suolentiksen MM-kisoissa!

Voisiko olla parempaa avausta Suolentikselle, nimittäin tänä vuonna Stig saapuu esiintymään Suolentiksen MM-kisojen aloitukseen!

Stig on viime vuosina tunnettukin enemmän koko kansan sydäntä ja juhlamieltä lämmittävästä pop-, rap-, kantri- ja disko-musiikistaan, joka sanoituksillaan sopii mahdottoman hyvin Suolentikseen ja autenttiseen juhlatunnelmaan Suoareenalla!

Toivomme saapuvaksi pelaajien lisäksi tietysti paljon yleisöä nauttimaan tunnelmasta, Stigistä sekä mainiosta oheistoiminnasta. Suolentis on yleisölle täysin ilmainen ja kisatunnelmaa sopii tulla fiilistelemään myös kauempaakin!

Stig esiintyy perjantaina 26.7. noin kello 13:30. Paikalle kannattaa saapua viimeistään kello 13 aikaan. Tulossa myös bussikuljetukset Haukivuoren keskustasta Suoareenalle, joista tiedotetaan myöhemmin.

Seuraathan meitä jo somessa? Ajankohtaisimmat uutiset ehtii lähes aina ensimmäisenä meidän Facebookiin sekä –Instagramiin. Uutiset toki siirtyvät ajan kanssa myös nettisivuille.

Ja alta Stigin uutta biisiä haltuun! Sitä sun tätä ja vaikka Suolentistä, wup wup!

PS. Suolentis on joukkueiden osalta tältä vuodelta loppuunmyyty! Käy täältä tsekkaamassa ketä tänä vuonna ehti mukaan: Joukkueet 2019

Seuraathan meitä somessa?

Liity Suolentiksen sisäpiiriin ja saat uskomattoman hyvän uutiskirjeen!

Saat uusimmat uutiset, tiedot maailman hauskimmista kisoista ja unohtumattomista iltabileistä suoraan sähköpostiisi!

Tilaamalla uutiskirjeemme, hyväksyt tietosuojaselosteemme ehdot.

Kirjeen peruuttaminen onnistuu myös helposti jos et haluakaan vastaanottaa meiltä viestejä.