fbpx
Suolentis 2023

Puoli vuotta kisoihin!

Enää vajaa puoli vuotta ensi kesän kisoihin, jihuu!!

Tähän mennessä mukaan on ilmoittautunut jo huimat 69 joukkuetta!

Ensi kesän kisat pelataan siis 28.-29.7. jo monelle tutuksi tulleella Haukivuoren Rajasuolla! Sarjoja on neljä, miesten ja naisten harrastesarjat, sekasarja sekä business-sarja. Kaikissa sarjoissa pelataan enemmän ja vähemmän tosissaan ja joka sarjaan leivotaan lauantaina iltapäivällä maailmanmestarit! Pelisäännöt löytyvät omasta osiostaan ja niitä tullaan hieman tarkentamaan tässä lähipäivinä.

Enemmän kuin suositeltavaa on pukeutua tapahtumaan mahdollisimman hassusti ja vuosi vuodelta ollaankin nähty mitä mielikuvituksellisimpia ja hienompia asuja.

Tapahtuman avaa mielettömän bilefiiliksen viime vuoden iltabileissä nostattaneet Pasi ja Anssi sekä tietysti meidän kaikkien lemppari Swamppis huikeilla alkujumppamuuveillaan.

Avajaiset ovat n. klo 12-13 maissa, aika tarkentuu lähempänä lopullisen joukkuemäärän ollessa selvillä. 

Molempina päivinä Suoareenalla palvelee Suobaari juomineen ja ruokineen, Suosauna sekä pitkästä aikaa mukaan palaava karaoke!! Ja onpa sitä lavalle kehitelty muutakin ohjelmaan pelaajien ja yleisön iloksi!

Lauantaina lisäksi tunnelmaa nostattaa HitMixin poppikoneestakin tuttu DJ IceK, jonka tahtiin voi bailata afterpartyissä sekä fiilistellä turnauksen parhaita pelaajia loppuotteluita seuraten.

Iltabileet ja huippuesiintyjät

Ja jotta ei ilta loppuisi liian lyhyeen, niin tottahan toki meillä on perinteiset iltabileet molempina iltoina. Perjantaina bailataan Ramses II ja DJ IceK:n tahtiin. Lauantaina Poika ihan oikeasti Saunoo, kun palkintoseremonian jälkeen stagelle nousee the one and only Poju! Joutuuko sitä Esson baariin, vai saako naiset kenties nelosella alkavaa…se selvinnee lauantaina 29.7. legendaarisissa Suolentiksen MM-kisojen iltabileissä! Pojun lisäksi iltaa tahdittaa bilebändi, joka selviää myöhemmin. Ja tottakai myös iltabileistä löytyy karaoke!

Iltabileet juhlitaan viime vuonna korkatussa Wanhan Sahan Kulttuuriklubissa. Viime kesästä paikkaa on kehitetty ja anniskelualue sisällä laajenee, kuten myös saniteettitilat sisällä ovat käytössä. 

Eikä tietenkään pidä unohtaa meidän parasta majoitusmahdollisuutta, Swamp Campia, johon ilmoittautuminen aukeaa helmikuun aikana. Helppoa ja hauskaa majoittumista Haukivuoren yhtenäiskoululla. Aamiaiset, kuljetukset, katto pään päällä ja ihan keskellä kylää, mitäpä sitä muuta tyytyväinen suolentispelaaja tarvitsee.

Lähtölaskenta on alkanut, ei mee pitkin, että nähdään!! Olethan jo mukana??

Seuraathan meitä somessa?

Liity Suolentiksen sisäpiiriin ja saat uskomattoman hyvän uutiskirjeen!

Saat uusimmat uutiset, tiedot maailman hauskimmista kisoista ja unohtumattomista iltabileistä suoraan sähköpostiisi!

Tilaamalla uutiskirjeemme, hyväksyt tietosuojaselosteemme ehdot.

Kirjeen peruuttaminen onnistuu myös helposti jos et haluakaan vastaanottaa meiltä viestejä.